Reclamă la piramida financiară a lui Serghei Mavrodi pe cerul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Insolita inițiativă aparține echipajului rus de baloane cu aer cald care a înălțat dispozitivul în această dimineață, pe deasupra Chișinăului. Organizatorii spun că au primit încuviințarea de a zbura cu acest balon, de la Administrația de Stat a Aviației Civile.

Astăzi, la ora 7 dimineața, au fost lansate în aer toate echipajele participante la primul Festival internațional al baloanelor cu aer cald din Republica Moldova.

PiraMMMida lui Serghei Mavrodi s-a ales cu dosar penal în Republica Moldova

Cea mai neobișnuită apariție s-a dovedit a fi echipajul Rusiei, care a lansat de pe pajiștea din fața cramei Cricova un balon cu logo-ul piramidei financiare creată de Serghei Mavrodi, precum și adresa web către pagina oficială a escrocului de origine rusă.

Banca Naţională anunţă că activitatea piramidei MMM este ilegală

Serghei Mavrodi, creatorul MMM, a făcut atac de cord

„Știm despre acest lucru. Toate baloanele au fost aprobate pentru zbor de către Administrația de Stat a Aviației Civile. Altfel n-aveau cum să decoleze de aici", spune Sergiu Zavulan, administratorul asociației „CSN Aerobis", care organizează acest festival.

Serghei Mavrodi, creatorul celui mai mare sistem piramidal din lume a fost arestat la Moscova

„Dacă apar la televizor imagini cu acest balon, putem interveni. Dar în acest caz sancționăm televiziunea, nu echipajul balonului", a declarat Ludmila Vasilache, membru în Consiliul Coordonator al Audiovizualului (CCA).

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite