Programul vizitei premierului român la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tudose FOTO gov.ro
Mihai Tudose FOTO gov.ro

Prim-ministrul României, Mihai Tudose, va ajunge vineri, 21 iulie, la Chişinău, în prima sa vizită de lucru în Republica Moldova. Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, premierul Pavel Filip şi premierul Mihai Tudose vor avea o întrevedere bilaterală, după care discuţiile vor continua în cadrul delegaţiilor oficiale din cele două ţări, transmite IPN.

După întrevedere, prim-miniştrii vor susţine o conferinţă de presă comună şi vor participa la ceremonia de transmitere a microbuzelor donate de Guvernului României. De asemenea, premierul român va avea o întrevedere cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Întrevederea bilaterală între cei doi premieri va avea loc la ora 10.00 la Reşedinţa de Stat. La ora 10.20, vor fi făcute fotografii de protocol, după care va urma şedinţa în format extins a delegaţiilor Republicii Moldova şi României.

La ora 11.25, cei doi premieri vor susţine o conferinţă de presă, iar la ora 12.00 i vor participa la ceremonia de transmitere a microbuzelor, donaţie din partea Guvernului României. Evenimentul va avea loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale.

Întrevederea premierului român cu preşedintele Parlamentului de la Chişinău este programată pentru ora 14.45.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite