Primarul oraşului Criuleni şi trei consilieri raionali s-au retras din PCRM şi au aderat la PLDM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul oraşului Criuleni, Vitalie Onişciuc, a părăsit Partidul Comuniştilor şi a aderat la Partidul Liberal Democrat din Moldova. Anunţul a fost făcut sâmbătă, la şedinţa de constituire a Asociaţiei Pedagogilor Liberal Democraţi din raionul Criuleni.

„Pentru mine a devenit clar că trebuie să fac această alegere şi ea este una corectă şi motivată. Eu cred că viitorul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană, iar PLDM este promotorul cursului proeuropean. Vizitând mai multe ţări europene, am văzut cum trăiesc oamenii, ce posibilităţi au şi ce perspective li se deschid. Doresc şi eu ca oraşul Criuleni să fie unul european, cu infrastructură modernă, cu servicii de calitate, iar criulenenii să aibă un loc de muncă, bunăstare şi să fie fericiţi”, a declarat Vitalie Onişciuc, potrivit unui comunicat de presă difuzat de PLDM.

De asemenea, şi-au anunţat decizia de a se alătura echipei liberal-democrate şi trei consilieri raionali.

Şi un grup de aleşi locali din Edineţ au părăsit PCRM, alăturându-se Partidului Democrat. „La ultima conferinţă raională a PCRM au fost promovaţi oameni cu o reputaţie îndoielnică. Unul dintre aceşti oameni este un exhibiţionist, care a fost prins etalându-şi în public organele genitale, în parcul central, iar altul a fost demis din funcţia de viceprimar de Cupcini, pentru alcoolism. Cum putem fi în aceeaşi echipă cu astfel de oameni?”, se întreabă consilerii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite