Prima reacţie publică a Angelei Gonţa, soţia lui Vlad Filat. „Cei de la CNA sunt o gaşcă de bandiţi cu epoleţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Filat şi Angela Gonţa au o fetiţă. FOTO Arhivă
Vlad Filat şi Angela Gonţa au o fetiţă. FOTO Arhivă

Soţia lui Vlad Filat, jurnalista Angela Gonţa condamnă modul în care CNA anchetează implicarea fostului prim-ministru în fraudele din sistemul bancar. Aceasta a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care afirmă că o parte din lucrurile ridicate de procurori de la domiciliul lui Filat sunt de fapt ale ei.

„De cand m-am retras din viata publica am ezitat sa fac declaratii cu tenta politica. Am considerat ca orice parere de a mea ar putea fi interpretata sau chiar lipsita de credibilitate, tinand cont si de gradul de rudenie pe care-l am cu politicianul Vlad Filat. Nu am comentat nici atunci cand in urma perchezitiilor, care au inceput in lipsa mea si a avocatilor, majoritatea "probelor" ridicate de procurori sunt de fapt lucrurile mele. E vorba de calculatorul meu, stikuri cu poze mai vechi si noi, un telefon vechi, cateva ceasuri cumparate de-a lungul anilor. Chiar daca procurorii anuntau cu mare fast despre "aceste probe", am avut ferma convingere ca nu trebuie sa intervin pt ca ancheta sa deruleze conform legii”, scrie Angela Gonţa.
 

Jurnalista comentează apariţia înregistrării video în care Vlad Filat se află în compania unei blonde. „Intimidata? Da! Dar nu pentru ca am privit un filmulet cum doi oameni maturi fac sex. Intimidata pentru ca daca ti se intampla asa ceva, si e clar ca i se poate intampla oricui, nu ai cui sa te plangi si sa-ti faci dreptate. Cui? Unei procuraturi si unui CNA care actioneaza in unison cu banditii fara epoleti”, afirmă soţia lui Filat.

„Care este scopul sa faci acest spectacol atata timp cat in fata judecatorilor procurorul spune ca are suficiente probe ca Filat sa fie judecat. Aveti probe, aveti dovezi? Sunteti profesionisti? Minunat. Faceti-va treaba. Sa triumfe adevarul! Dar de ce sa-i umilesti familia? De ce sa-i rusinati parintii in varsta de 70 de ani? De ce? Ca sa santajati? Ca sa intimidati?”, se întreabă Angela Gonţa.

În final, jurnalista spune că soţul său este vinovat de ce i se întâmplă pentru că nu a schimbat lucrurile la timpul potrivit. „Este politicianul Vlad Filat vinovat de ce i se intampla? Da. Pentru ca a avut ocazia sa schimbe lucrurile, dar nu a facut-o. De ce? O sa va spuna el. Cert este ca a urmarit cum rand pe rand colegii lui s-au ales cu dosare penale si nu a facut decat sa spuna "ancheta sa-si spuna cuvantul". Si "ancheta",controlata politic, si-a spus cuvantul. Au urmat rudele, apoi el. Intrebarea este: Cine este urmatorul?", este mesajul soţiei lui Vlad Filat.

Vlad Filat, negociind vizita lui Traian Băsescu la Chişinău, în 2013, între două partide de sex. Secvenţe din filmul care a blocat Internetul în Moldova

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite