Preţuri mici la biletele avia. De astăzi, moldovenii vor putea zbura spre Roma începând cu 20 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wizz Air este cel mai mare operator de servicii low-cost din Europa Centrală şi de Est FOTO: newsair.ro
Wizz Air este cel mai mare operator de servicii low-cost din Europa Centrală şi de Est FOTO: newsair.ro

Astăzi, Wizz Air lansează la Chişinău primul zbor cu tarif mic spre Roma. Compania este cel mai mare operator de zboruri low-cost din Europa Centrală şi de Est.

Intrarea operatorului pe piaţa moldovenească vine în contextul semnării, pe  26 iunie 2012, la Bruxelles, a Acordului privind Spaţiul Aerian Comun dintre Uniunea Europeană şi Republica Moldova.

Astfel, costul unui bilet spre capitala Italiei porneşte de la 20 de euro, taxe incluse, în dependenţă de perioada planificată pentru zbor. Wizz Air va opera curse low-cost şi spre Veneţia.

Pe lângă aceasta, începând cu 19 decembrie, vom putea zbura spre Londra la un preţ de 99 de euro, anunţă operatorul Carpatair. Iarna, zborurile vor fi operate în fiecare zi de joi şi duminică, iar pe perioada estivală frecvenţa va creşte. Biletele deja au fost puse în vânzare.

Putem găsi bilete la preţ redus şi la operatorul Air Moldova. Un zbor direct Chişinău – Verona într-o singură direcţie poate fi cumpărat începând cu 79 de euro, iar destinaţia Chişinău – Sankt Petersburg este disponibilă pornind de la 109 euro.

Republica MoldovaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite