Premierul Valeriu Streleţ, despre ex-premierul Iurie Leancă: „A comis gafe fenomenale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Valeriu Streleţ susţine că Guvernul Leancă a comis mai multe gafe FOTO: Alexandru Tarlev
Premierul Valeriu Streleţ susţine că Guvernul Leancă a comis mai multe gafe FOTO: Alexandru Tarlev

Prim-ministrul, Valeriu Streleţ, a declarat ieri la emisiunea „În profunzime” de la Pro TV Chişinău că Guvernul Leancă a comis o serie de gafe fenomenale, referindu-se la „furtul secolului”.

Potrivit inprofunzime.md, Valeriu Streleţ că sunt motive clare în ceea ce ţine de prestaţia Băncii Naţionale a Moldovei pentru a realiza „o audiere sinceră, profundă şi să se facă anumite concluzii”. „Guvernul Leanca a comis o serie de gafe fenomenale din cauza că nu a înţeles cum decurg anumite procese. Vârful tuturor problemelor s-a întâmplat în această perioadă (n. r. - a Guvernului Iurie Leancă)”, a spus Streleţ referitor la „furtul secolului”.

Prm-ministrul a declarat că nu a atenţionat despre situaţia din sectorul bancar încă de atunci din solidaritate cu partidul din care face parte. „Nu am spus-o din motive de solidaritate politică, pentru că era reprezentantul PLDM”, a menţionat Valeriu Streleţ.

Amintim că şi guvernatorul BNM, Dorin Drăguţanu, l-a acuzat pe Iurie Leancă de inacţiune în stoparea crizei din sectorul bancar. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite