Premierul Rusiei Vladimir Putin, supererou în benzi desenate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful guvernului rus apare ca salvator al vieţii oamenilor, ameniţate de terorişti, el fiind ajutat în această luptă de un personaj, care se aseamănă foarte bine cu actualul preşedinte rus Dmitri Medvedev

Desenele şi textele "Super Putin, ca un om obişnuit", care pot fi vizionate pe site-ul www.superputin.ru, au fost publicate de Serghei Kalinik "cu un an înainte de sfârşitul lumii".
Vladimir Putin, îmbrăcat într-un chimono şi descris ca un bărbat "cu un caracter nordic", reuşeşte să salveze un autobuz plin cu pasageri, ameninţat de o explozie cu bombă.
"Voi merge cu peste 80 de kilometri pe oră", afirmă Putin, strângând din dinţi, înainte de a apăsa pe acceleraţie. El primeşte apoi ajutorul lui Medvedev, îmbrăcat pe jumătate într-un costum de urs brun, care trimite iPad-ul său pentru a dezamorsa bomba.
Medvedev este cunoscut pentru pasiunea sa pentru dispozitivele electronice, iar Putin pentru judo, disciplină la care deţine centura neagră.
În cursa sa nebună, autocarul este atacat de o mulţime de zombi care strigă "Lăsaţi-ne să ne alegem guvernanţii" şi "Eliberaţi-l pe Hodorkovski", cu care până la urmă Putin se întâlneşte.
"Am pregătite încă cel puţin 10 episoade al acestui serial. Totul este făcut gratis şi fără o comandă din partea cuiva", a declarat pentru Life News, autorul textelor, Serghei Kalenik.
Rusia va alege în 2012 viitorul preşedinte şi experţii analizează toate semnele care ar putea sugera că actualul şef de stat şi puternicul său premier vor fi candidaţi, cei doi neexcluzând până în prezent o astfel de ipoteză.

Republica Moldova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri