Premierul Pavel Filip a solicitat informaţii despre interdicţia aplicată lui George Simion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-ministrul Pavel Filip a solicitat instituţiilor implicate informaţii despre interdicţia la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova aplicată liderului Platformei Unoniste Acţiunea 2012, George Simion.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, prim-ministrul a cerut şi „o analiză privind posibilitatea ca cetăţeanului menţionat ( n.r. – George Simion) să i se permită accesul pe teritoriul ţării noastre până la judecarea pe fond a cauzei sale, în limitele prevăzute de lege pentru astfel de situaţii.

Pavel Filip a cerut tuturor instituţiilor implicate în acest caz să ofer informaţii privind interdicţia plicată. „Premierul va urmări în continuare evoluţia acestui caz”, s emenţionează în comunicat.

Menţionăm că liderul organizaţiei unioniste, George Simion, a anunţat în această dimineaţă că intră în greva foamei, aflându-se la vama Sculeni, după ce ieri a fost anunţat că îi este interzis accesul pe teritoriul Republicii Moldova. Ministerul Afacerilor Interne a precizat că interdicţia este valabilă în urma unei şedinţe de judecată de pe 30 noiembrie despre care unionistul spune că este una inventată. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite