PRECIZARE Tudor Baliţchi este acţionar la patru firme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Director general al Serviciului Vamal al Republicii Moldova deţine cote în capitalul a patru firme din ţară, a precizat pentru Adevărul, Ion Magu, şeful Serviciului presă şi relaţii cu publicul.

Informaţia precum că Tudor Baliţchi, directorul general al Serviciului Vamal este acţionar la cel puţin trei companii din țara noastră, este eronată. De fapt şeful Vămii deţine cote din capitalul a patru firme, aţinut să precizeze pentru Adevărul Ion Magu, şeful Serviciului presă şi relaţii cu publicul din cadrul Serviciului Vamal.

Potrivit lui Magu, Tudor Baliţchi şi-a declarat veniturile şi averea în conformitate cu prevederile legislaţiei Republicii Moldova şi faptul că declaraţia integrală nu a fost publicată nu constituie o încălcare.

Tudor Baliţchi a declarat pe propria răspundere, că a obţinut în anul 2011 un venit de 151.524,26 lei de la locul de muncă, un imobil în Chişinău, estimat la 1500 lei şi un lot de pământ pomicol în Vadul lui Vodă estimat la 1.239 lei.

Amintim că potrivit datelor oferite de Camera Înregistrării de Stat şeful vămilor, Tudor Baliţchi, deține 30% din acțiuni la casa de schimb valutar „Euro Schimb" SRL din Chișinău, o treime din Vademecum SRL și 10% din Lanteon-Lex SRL.

INCREDIBIL Şeful Vămii, Tudor Baliţchi, iarăşi nu declară că este acţionar la trei firme

Numărul angajaţilor din aparatul central de la Vamă s-a majorat pe timp de criză cu 72,5%

GALERIE FOTO Demnitari cu fermă sau schimb valutar. Vezi ce afaceri mai au miniştrii moldoveni

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite