Pe străzile Chişinăului a început să circule troleibuzul turistic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
troleibuz IPN

De la 1 august, în zilele de sâmbătă şi duminică, în Chişinău este pus în circulaţie un troleibuz al cărui traseu include importante puncte de atracţie turistică. Călătoria e însoţită de difuzarea ghidurilor audio în limbile română, rusă şi engleză, transmite IPN, cu referire la un comunicat al Primăriei de Chişinău.

Prima rută a troleibuzului turistic, în limba română, va începe să circule la ora 10.00. A doua rută, în limba rusă, va circula cu începere de la ora 12.00. A treia, în limba engleză, va începe să circule la ora 14.00 şi ultima rută, în limba română, va circula din nou cu începere de la ora 16.00.

Orarul va putea fi modificat în funcţie de fluxul de călători sau în funcţie de modificările ce pot apărea în traseul turistic.

Capacitatea de îmbarcare va fi permisă în limita a 22 de persoane, aşezate pe scaune. Copii până la 7 ani, în mod obligatoriu, urmează a fi însoţiţi de un părinte.

Preţul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic este de 30 de lei.

Pe perioada stării de urgenţă în sănătate publică, în mod obligatoriu vor fi asigurate măsuri de prevenire şi control al răspândirii infecţiei COVID-19.

Lansarea proiectului Troleibuzul Turistic - Chişinău Sightseeing are drept scop promovarea obiectivelor turistice importante din oraşul Chişinău. Astfel, locuitorii şi oaspeţii capitalei sunt îndemnaţi să cunoască şi să descopere istoria oraşului, a străzilor şi a personalităţilor care au marcat evoluţia neamului nostru.

Proiectul este realizat de Primăria municipiului Chişinău, în comun cu Asociaţia Naţională pentru Turism Receptor din Republica Moldova.

Republica MoldovaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite