PD vrea să editeze o carte scrisă de cetăţenii Republicii Moldova care va fi oferită şefilor de state şi de guverne din UE la summitul de la Vilnius

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Lupu, liderul PD FOTO: Arhivă
Marian Lupu, liderul PD FOTO: Arhivă

PD a lansat o campanie socială de informare şi consultare pe tema integrării europene. În cadrul acesteia formaţiunea şi-a propus să adune mesaje ale cetăţenilor pentru a le transmite liderilor europeni.

„Urmărim prin această campanie să popularizăm ideea europeană în Republica Moldova şi să mulţumim direct cetăţenilor Moldovei pentru efortul naţional făcut în vederea apropierii ţării noastre de Uniunea Europeană “, susţine liderul PD  Marian Lupu.

În cadrul campaniei, cu denumirea „Respect pentru oamenii Moldovei“  democraţii vor să adune diferite mesaje de la cetăţenii Republicii Moldova pentru a le transmite liderilor europeni. Acestea pot fi transmise la corturile PD, la sediile de partid sau pe site-ul campaniei.

Totodată, PD şi-a propus să editeze o carte scrisă de cetăţenii Republicii Moldova, despre Moldova, pe care delegaţia care va reprezenta ţara la summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, din 28-29 noiembrie, să o poată oferi şefilor de state şi de guverne din UE.

„Urmărim apropierea de UE pentru ca fiecare cetăţean al acestei ţări să poată călători liber şi lucra fără restricţii oriunde, şi în Est, şi în Vest. Acesta considerăm noi, PD, că este modul cel mai onest prin care ne putem arăta respectul pe care îl purtăm pentru cetăţenii acestei ţări. Noi susţinem direcţia corectă de dezvoltare a ţării pentru că doar astfel vom reuşi să asigurăm un trai mai bun, condiţii mai bune, pentru toţi“, a declarat liderul PDM. Campania se va desfăşura în toate raioanele, pe parcursul lunii noiembrie, în perioada premergătoare summitului de la Vilnius. 
 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite