Pavel Filip şi Klaus Iohannis vor avea o întrevedere la New York

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO basarabia.md
FOTO basarabia.md

Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, va avea o întrevedere cu preşedintele României, Klaus Iohannis. Întâlnirea celor doi oficiali este programată pentru ziua de miercuri, 20 septembrie, la New York, acolo unde are loc cea de-a 72-a reuniune a Adunării Generale a ONU la care va participa şi prim-ministrul moldovean.

Pavel Filip va pleca la New York alături de şeful diplomaţiei moldoveneşti, Andrei Galbur. Premierul va ţine şi un discurs în cadrul evenimentului menţionat.

Potrivit Agerpres, Klaus Johannis va participa la dejunul oferit de secretarul general al ONU în onoarea şefilor delegaţiilor, la întâlnirea tradiţională cu şefii organizaţiilor evreieşti din SUA, la recepţia organizată de UE în onoarea şefilor de delegaţie şi, împreună cu soţia sa Carmen, la recepţia oferită oferită de preşedintele american, Donald Trump, şi prima doamnă a SUA.

De asemenea, şeful statului român va participa alături de alţi lideri la lansarea raportului „HeForShe” şi la evenimentul „Making education for pace”, va susţine o alocuţiune şi va avea o întrevedere bilaterală cu secretarul general al ONU. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite