O tânără rusoaică a devenit mamă pentru 20 de bebeluşi. Câţi bani cheltuie pentru întreţinerea copiilor

0
0
x

O tânără de 24 de ani, originară din Moscova, Rusia, a uimit o lume întreagă atunci când a dezvăluit că este mama a 21 de copii, 20 dintre ei venind pe lume în ultimul an şi jumătate, cu ajutorul mamelor surogat. Acum, însă, ea susţine că îşi doreşte o familie numeroasă cu soţul ei, un om de afaceri în vârstă de 57 de ani.

Daily Mail, citat de ea.md, scrie că Kristina Ozturk are doar 24 de ani şi este căsătorită cu omul de afaceri Galip Ozturk, în vârstă de 57 de ani, pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanţe în Georgia. Deşi diferenţa de vârstă dintre ei este de 33 de ani, cei doi se iubesc mult şi, în plus, împărtăşesc aceeaşi dorinţă, şi anume de a avea o familie numeroasă.

Cuplul, care îşi doreşte 105 copii, a dezvăluit că a cheltuit aproape 170.000 de euro pe mamele surogat, în perioada martie 2020 şi iulie 2021 şi, în plus, au 16 bone, pe care le plătesc cu 96.000 de dolari.

Kristina, care are o fetiţă de şase ani dintr-o relaţie anterioară, susţine că este alături de copiii ei tot timpul şi face „toate lucrurile pe care le fac în mod normal mămicile”. Ea recunoaşte, însă, că cheltuielile pentru îngrijirea celor 20 de copii sunt mari, dar nu se plânge, întrucât partenerul ei este un om de afaceri de succes.

„Ne costă aproximativ 5.000 – 6.000 de dolari pe săptămână lucrurile esenţiale pentru toţi copiii. Uneori puţin mai mult, alteori mai puţin”, a spus tânăra mamă, care trăieşte într-o casă cu trei etaje.

Primul copil al cuplului a venit pe lume în martie 2020. Este vorba despre un băieţel ce poartă numele Mustafa, iar cel mai mic are doar trei luni, fiind născut în luna iulie a acestui an.

Republica Moldova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri