Nicolae Vicol a fost dat în urmărire naţională şi internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul şef al Inspectoratului Fiscal Principal de
Stat, Nicolae Vicol, a fost dat în urmărire naţională şi internaţională FOTO: Adevărul
Fostul şef al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Nicolae Vicol, a fost dat în urmărire naţională şi internaţională FOTO: Adevărul

Fostul şef al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Nicolae Vicol, a fost dat în urmărire naţională şi internaţională. Lilia Castraveţ, specialistul principal al Serviciului de comunicare din cadrul Inspectoratului General de Poliţie, a făcut astăzi anunţul cu privire la situaţia fostului şef al Fiscului, transmite IPN.

Nicolae Vicol, a fost condamnat joi, 18 iunie, la 6 ani de închisoare cu regim semiînchis pentru săvârşirea unor acţiuni de corupţie. Judecătoria sectorului Râşcani, care a pronunţat sentinţa, i-a mai aplicat şi interdicţia de a deţine funcţii publice pe un termen de 5 ani şi l-a obligat să achite o amendă de 10.000 de lei.

Vicol a fost reţinut pe 15 februarie 2013 de către ofiţerii anticorupţie. El a fost acuzat de abuz de serviciu şi interceptarea ilegală a telefoanelor subalternilor. După ce a stat o perioadă în arest la domiciliu, Nicolae Vicol a fost eliberat sub control judiciar de către Curtea de Apel Chişinău.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite