Monica Babuc a lansat proiectul „Primăria familiei tale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Babuc a lansat astăzi proiectul „Primaria familiei tale”. Candidatul la funcţia de primar general al capitalei, spune că este vorba de un centru unde oamenii vor putea primi ajutor şi asistenţă cu privire problemele lor.

 Monica Babuc susţine că acest centru reprezintă o altfel de atitudine în administraţia publică. „Vreau să le demonstrăm tuturor că se poate ca un candidat sau un primar să îi reprezinte mai bine pe chişinăuieni. Să le arate mai multă grijă, să le vină în ajutor, să facă mai puţină politică”, a declarat aceasta. 

Sediul de consultanţă juridică, administrativă şi pe diverse probleme cetăţeneşti se află pe str. Titulescu nr. 1, acolo unde mai mulţi experţi, specializaţi în diverse domenii, afirmă că vor recepţiona apelurile şi solicitările oamenilor. Aceştia mai susţin că toate problemele înregistrate vor fi procesate şi de către Primăria Chişinăului, dacă Monica Babuc va deveni primar.

“Eu însămi voi acorda audienţe în acest sediu al cetăţenilor. Acest spaţiu pro-familie va rămâne viu, indiferent de rezultatul alegerilor. Scopul meu principal este să ajut cât mai multe persoane individuale, cât de mult cu putinţă. Nu cred în proiectele grandioase, care nu se realizează niciodată. Lucrurile simple, de bun simţ, cu care vin oamenii la noi sunt prioritare pentru mine. Asta nu au înţeles mulţi dintre politicieni, dar sperăm că o să le dăm noi un exemplu, prin intermediul acestui proiect”, a afirmat Monica Babuc.

Ministrul degrevat al Culturii a mai spus că un grup de tineri şi experţi merg pe la casele oamenilor şi împart formulare pe care oamenii pot scrie problemele pe care le au şi pe care le pot trimite gratuit, prin poştă, către sediul „primăriei”.

 Centrul va fi deschis în fiecare zi, între orele 9 şi 19.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite