Ministrul Afacerilor Externe al Marii Britanii, William Hague, va efectua o nouă vizită la Chişinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul britanic al Afacerilor Externe, William Hague, va efectua luni, 5 mai 2014, o vizită în Republica Moldova, în cadrul unui turneu regional, anunţă serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.

Oficialul va avea întrevederi cu preşedintele ţării, Nicolae Timofti, prim-ministrul Iurie Leancă şi viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman.

Agenda discuţiilor include subiecte privind parcursul european al Republicii Moldova, relaţiile bilaterale şi situaţia din regiune. Ministrul de Externe a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, William Hague a vizitat un an în urmă Moldova şi a declarat atunci că ţara sa ne va susţine în procesul de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

„Noi sprijinim programul de reforme iniţiat de Guvernului Republicii Moldova. Este un program ambiţios. Important este ca toate domeniile să lucreze în conformitate cu norma legală", a afirmat în februarie 2013 la Chişinău, William Hague.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite