Mihai Ghimpu: Majoritatea parlamentară nu are nimic cu furtul miliardului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Mihai Ghimpu, liderul Partidului Liberal a remarcat în cadrul unei şedinţe a Comitetului Parlamentar de Asociere UE-Republica Moldova, că actuala guvernare trebuie să readucă încrederea cetăţenilor în drumul european şi să întoarcă încrederea partenerilor externi în actuala guvernare.

Liberalul constată că nu va fi uşor să întorci încrederea cetăţenilor, dar şi a partenerilor de dezvoltare, după ce a fost jefuită Banca de Economii.

Preşedintele PL a declarat că scopul furtului miliardului nu a fost doar îmbogăţirea personală a cuiva, ci compromiterea cursului european. „Sondajele arată ca preferinţele de azi a multora, sunt partidele de orientare prorusă şi nu cele de orientare proeuropeană”, a menţionat liberalul.

El s-a arătat nedumerit de faptul că partenerii externi şi-au pierdut încrederea în actuala majoritate parlamentară, afirmând că ei nu au nimic cu furtul miliardului. Totodată, liderul liberalilor a spus că furtul miliardului s-a produs cu implicarea directă a unor persoane de vârf din fostele guvernări.

Mihai Ghimpu a participat miercuri, 18 mai, la şedinţa Comitetului Parlamentar de Asociere UE-Republica Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite