Marina Tauber: Dosarul meu este politic, procurorii nu au putut demonstra nicio probă că aş fi vinovată de comiterea vreunei infracţiuni VIDEO

0
0
Marina Tauber în sala de judecată
Marina Tauber în sala de judecată

Procurorii care instrumentează dosarul meu nu au putut prezenta în instanţă nicio probă care să mă incrimineze, nicăieri nu figurează numele meu că aş fi comis vreo infracţiune, iar toate aceste lucruri demonstrează acest dosar este o comandă politică, a declarat deputatul Partidului ŞOR Marina Tauber, la scurt timp după ce Curtea de Apel Chişinău a respins recursul avocaţilor, care au cerut eliberarea ei din arest.

„Nu am primit niciun răspuns argumentat la întrebarea în ce mod îmi voi recupera zilele din mandatul meu de deputat. Este absurd ceea ce se întâmplă. Nici judecătorii, nici procurorii nu au putut să-mi răspundă la această întrebare. Procurorii nu au putut demonstra prezenţa vreunei probe care să mă incrimineze. Nu există nicio probă în care Marina Tauber ar fi comis vreo infracţiune. Oricum, faptul că voi sta în Penitenciarul nr. 13, problemele din ţară nu se vor rezolva. Oare în aceste zile de când stau după gratii moldovenii trăiesc mai bine? S-a ieftinit oare pâinea între timp?”, a declarat Marina Tauber. 

Tauber a mai spus că deţinerea ei în Penitenciarul nr. 13 este fără precedent şi a acuzat că „regimul PAS” stă în spatele acestei decizii.

„Ceea ce se întâmplă astăzi este fără precedent. Niciun politician, niciun deputat în funcţie, nu a fost deţinut vreodată la Penitenciarul nr. 13. Este evident că asistăm la o presiune politică, o intimidare a opoziţiei. Pe data de 19 iunie, în PMAN au fost peste 40 de mii de oameni. Acest lucru i-a speriat pe cei din PAS. Dar ei trebuie să înţeleagă că, în pofida tuturor presiunilor, voi continua să lucrez pentru oameni şi pentru drepturile lor chiar şi din penitenciar. Oamenii nu mai vor ca PAS să rămână la guvernare. Oricum vor avea loc alegeri parlamentare şi prezidenţiale anticipate şi oricum poporul va ieşi învingător. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi-l oferă, oamenilor care au venit să mă susţină, îi mulţumesc echipei mele. Lupta continuă. Suntem puternici”, a mai adăugat Marina Tauber.

Mai multe - Republica Moldova

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite