Maia Sandu spune că este filată de Poliţie când merge la întâlniri cu cetăţenii: „Asta îmi aminteşte de perioada lui Plahotniuc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Sandu

Lidera PAS, Maia Sandu, susţine că este urmărită de angajaţi ai Ministerului de Interne când merge în teritoriu la întâlniri cu cetăţenii. Ex-premierul susţine că în unele cazuri oamenii legii ar urmări-o cu maşina Poliţiei, în alte cazuri este vorba despre maşini civile. În plus, Maia Sandu afirmă că uneori poliţiştii s-au apropiat ca să o informeze că ei sunt în preajmă pentru a asigura securitatea deputaţilor PAS care o însoţeau.

„Asta îmi aminteşte de perioada lui Plahotniuc, atunci când Poliţia era la toate întâlnirile noastre, pe urmele noastre, ca să-i intimideze pe cei care se întâlneau cu noi. Vreau să-l întreb pe domnul ministru, dacă nu crede că Poliţia are treabă mai bună de făcut, dacă nu crede că aceşti oameni trebuie să fie la datorie acolo unde chiar e nevoie de ei, unde se întâmplă cazuri de hoţie, unde se întâmplă cazuri de agresivitate sau din perspectiva ministrului de Interne eu reprezint un pericol public şi trebuie cheltuiţi banii publici urmărindu-mă”, a declarat Maia Sandu într-un Live pe Facebook.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite