Maia Sandu s-a întâlnit la Oradea cu primarul municipiului și președintele Consiliului Județean Bihor VIDEO

0
0

Președintele Moldovei, Maia Sandu, a  aterizat sâmbătă seara, la ora 19.30, pe aeroportul din Oradea, într-o discreție totală.

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova și Florin Birta, primarul Oradei FOTO: Facebook
Maia Sandu, președintele Republicii Moldova și Florin Birta, primarul Oradei FOTO: Facebook

O vizită neașteptată a președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a produs sâmbătă seara la aeroportul din Oradea, acolo unde un avion de linie Tarom a aterizat la ora 19.30.

Într-o discreție totală, Maia Sandu, având un buchet de flori în mână, a folosit terminalul de pasageri, împreună cu ceilalți călători, apoi a fost preluată de o mașină SPP.

Duminică, Maia Sandu s-a întâlnit cu primarul municipiului Oradea, Florin Birta, care spune că autoritățile din cele două țări colaborează pentru construcția unui parc public în Băcioi, o suburbie a Chișinăului.

“Întâlnirile sunt oportunități care ne ajută să dezvoltăm noi relații, să schimbăm opinii, bune practici pentru a identifica soluții la problemele cu care se confruntă societatea europeană.

O astfel de întâlnire a fost și cea cu președinta Republicii Moldova, doamna Maia Sandu, pe care am avut plăcerea și onoarea să o primesc în Primăria Oradea și să-mi exprim sentimentele de stimă pentru profilul de lider implicat pentru a scrie un capitol nou al Republicii Moldova.

Aprecierile dumneaei pentru dezvoltarea orașului și a județului nostru și interesul pentru dezvoltarea de proiecte comune reconfirmă direcția performantă a administrației orădene și județene.

În semn de respect față de frații noștri din Moldova, Municipiul Oradea și județul Bihor colaborează pentru construcția unui parc public în Băcioi, o suburbie a Chișinăului”, a scris primarul Oradei pe pagina de Facebook.

Maia Sandu a declarat reporterilor că s-a întâlnit și cu președintele Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan.

Republica Moldova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri