Maia Sandu: Justiţia controlată de Plahotniuc a luat cea mai criminală decizie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedina PAS, Maia Sandu, susţine că „justiţia controlată de Plahotniuc a luat cea mai criminală decizie la adresa democraţiei din Moldova” când a decis marţi, 19 iunie, să nu valideze rezultatul alegerilor din Chişinău.

Maia Sandu a afirmat, într-o postare pe Facebook, că justiţia „a călcat în picioare opţiunea liberă şi democratică a cetăţenilor”. 

„Astăzi ei au scuipat şi au dat pe jos cu ceea ce ne-a mai rămas de preţ - votul nostru”, a subliniat Maia Sandu.

Potrivit ei, prin decizia repectivă, „Plahotniuc vrea să ne arate că lui nu-i pasă de oameni! Că el decide în această ţară - decide cine câştigă şi cine pierde”. 

„Noi însă ne vom apăra votul, pentru că e unica armă care ne-a rămas împotriva dictaturii. Noi le spunem ferm uzurpatorilor - ne vom apăra votul cu orice preţ!”, a spus Maia Sandu.

Judecătoria Chişinău, sediul Centru, a decis în seara de marţi, 19 iunie, după trei ore de dezbateri, să nu valideze rezultatul alegerilor din Chişinău. Astfel, Andrei Năstase nu poate încă prelua atribuţiile de primar general al Capitalei, deşi a câştigat scrutinul din 3 iunie în faţa socialistului Ion Ceban cu 52%.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite