Maia Sandu felicită elevii şi studenţii. „Fiţi curajoşi şi perseverenţi, iar rezultatele nu vor întârzia să apară“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şefa de la Educaţie, Maia Sandu FOTO: Tudor Iovu
Şefa de la Educaţie, Maia Sandu FOTO: Tudor Iovu

Ministrul Educaţiei, Maia sandu, a felicitat elevii şi studenţii din întreaga ţară cu începerea unui nou an şcolar, sugerând că succesul se obţine doar prin curaj şi perseverenţă.

„Aveţi în faţă un nou an de studii, un nou început, o nouă posibilitate de a vă valorifica potenţialul şi de a demonstra că sunteţi cei mai buni. Nu permiteţi plictiselii să vă fure timpul. Căutaţi şi neapărat veţi găsi lucruri interesante. Nu ezitaţi să adresaţi întrebări şi insistaţi să aflaţi răspunsurile la ele“, scrie ministra într-un mesaj postat pe facebook.

INTERVIU Ministrul Educaţiei Maia Sandu: „E mai uşor să cerem bani suplimentari decât să-i folosim judicios pe cei care-i avem“

„Fiţi pregătiţi să greşiţi, iar apoi s-o luaţi de la capăt –  este singura cale spre succes. Fiţi curajoşi şi perseverenţi, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Nu vă fie frică să experimentaţi şi să creaţi ceva nou! Iar noi, adulţii, ne vom strădui ca şcoala să devină pentru voi un loc în care să mergeţi cu plăcere“, mai spuen şefa de la Educaţie.
 

Circa 360 de mii de şcolari au participat astăzi, 2 septembrie, la careul solemn consacrat începerii anului şcolar, dintre care 35 de mii păşesc pragul clasei I-a. Prima oră a anului de studii a avut genericul: „Cultura Republicii Moldova la 22 de ani de independenţă“.


 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite