Mai multi agenti rutieri au contestat rezultatele obtinute la examenul profesional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doar 46 de poliţişti au reuşit să treacă cu brio. O parte din ceilalţi aşteaptă să fie concediaţi din cauza calificativelor extrem de mici, iar restul sunt supuşi unei perioade de probă de şase luni.

Cel puţin 35 de angajaţi ai Poliţiei Rutiere au depus contestaţii privind rezultatele nefavorabile la testul de pregătire profesională pe care l-au susţinut în prima jumătate a acestei luni, relevă EuropaLibera.org.

Toate aceste contestaţii urmează să fie examinate de o nouă comisie numită în urmă cu două zile de către ministrul de Interne Dorin Recean.

Ministerului de Interne a făcut publice alaltăieri rezultatele oficiale ale examenului profesional susţinut de agenţii rutieri. Doar 46 de poliţişti au reuşit să treacă cu brio. O parte din ceilalţi aşteaptă să fie concediaţi din cauza calificativelor extrem de mici, iar restul sunt supuşi unei perioade de probă de şase luni.

Totodată, ministerul a organizat cursuri suplimentre de încadrare pentru circa 170 de studenţi de la Academia de Poliţie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite