Liderul AUR Moldova, după reţinerea lui Vasile Costiuc: Mai mult de jumătate din guvernarea PAS trebuie să stea la puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Bileţchi, lider AUR Moldova
Vlad Bileţchi, lider AUR Moldova

„Mai mult de jumătate din actuala guvernare trebuie să facă ani grei de puşcărie pentru toate infracţiunile săvârşite, în special complicitate la furtul miliardului”. Declaraţia a fost făcută de liderul AUR Moldova, Vlad Bileţchi, în cadrul unui live pe facebook.

Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor s-a arătat indignat de faptul că marii hoţi şi trădători ai neamului – Dodon, Plahotniuc, Şor, Filat se plimbă la libertate în timp ce guvernarea PAS ne oferă circ ieftin în cazul reţinerii liderului Partidului Democraţia Acasă, Vasile Costiuc.

„Reţinerea lui Vasile Costiuc aminteşte de perioada lui Plahotniuc când vedeam la televizor cum sunt arestaţi medici, poliţişti pentru fapte mici de corupţie, în timp ce marii hoţi şi infractori stăteau bine-merci în casele lor de lux şi ne furau în continuare. Dacă sunteţi atât de curajoşi, de ce nu veniţi la Dodon acasă, sunaţi la uşă la 6:30 dimineaţa cu mascaţii alături. L-aţi citat la Procuratură şi aţi făcut mare tam-tam din acest lucru. Ce vedem acum? Dodon se află în continuare în libertate şi continuă să-şi facă capital politic pe seama eşecurilor celor de la guvernare”, a declarat Vlad Bileţchi.

În context, Vlad Bileţchi a spus că în urma celor întâmplate, oamenii trag o concluzie tristă: „în Republica Moldova, pentru a nu fi închis, trebuie să furi mult”.

„Dacă vei fura puţin, ai toate şansele să intri la puşcărie. În concluzie, vedem că miliardele nu se întorc, hoţii stau departe de puşcărie, iar presa galbenă continuă să lustruiască imaginea guvernării. După Costiuc, cine e următorul?!”, a conchis liderul AUR.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite