Legată de răstignire şi lovită cu un hârleţ. O femeie şi-a găsit sfârşitul în urma loviturilor aplicate de soţul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
omor

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Japca, raionul Floreşti, şi-a bătut soţia până a omorât-o. Totul s-a întâmplat sub privirile celor doi copii ai cuplului.


Totul s-a întâmplat în noaptea spre sâmbătă, 2 martie, sub privirile celor doi copii ai cuplului, un băiat în clasa a 4-a şi o fetiţă încă la grădiniţă.

Potrivit poliţiştilor, atât bărbatul, cât şi femeia, erau în stare de ebrietate. Locuitorii din localitate susţin că bărbatul era foarte gelos pe soţia sa şi o bătea frecvent, aceasta chiar l-a părăsit de câteva ori, dar a revenit la el.

Sâmbătă bărbatul a mers la o vecină şi i-a spus că soţia lui se simte rău şi a chemat-o să o ajute. Vecina a descoperit că femeia este moartă şi a alertat sectoristul. Locuitorii comunei susţin că femeia era plină de sânge, cu hainele rupte pe ea. Se presupune că bărbatul a legat-o de o Răstignire în apropierea locuinţei lor şi a lovit-o cu hârleţul, transmite Info-Prim Neo.

Bărbatul este în arestul poliţiei, iar copiii sunt la mama victimei. Codul Penal al Republicii Moldova prevede pedeapsă cu închisoare de la 5 la 15 ani pentru violenţă în familie care duce la deces.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite