KICKBOXING Moldoveanul DJ Bolotov a devenit din nou campion mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maxim Bolotov: primul pe ringul de dans și pe cel de kickboxing
Maxim Bolotov: primul pe ringul de dans și pe cel de kickboxing

Unul dintre cei mai cunoscuți animatori disco din Moldova, Maxim Bolotov a cucerit medalie mondială de aur, a doua în anul 2011.

Selecționata de seniori a republicii noastre a participat cu un lot din cinci sportivi la Mondialul de seniori din Skopje (Macedonia) și a revenit acasă cu două medalii. După ce în luna aprilie a obținut o distincție de aur și una de argint la Campionatul Mondial din Italia, Maxim a devenit învingător și la ediția de toamnă a competiției. Pe ringul din Skopje, moldoveanul a participat în categoria +94 de kg, devansându-l în clasament pe polonezul Michal Wszelak.

DJ Maxim Bolotov (anterior DJ Bolt) mixează în prestigioasele cluburi „Sargon", „Studio", „Flamingo" şi altele. În 2010 şi-a lansat şi propriul CD, intitulat „Future Sound". Sportivul este de asemenea campion al Europei la taekwondo şi al Moldovei la kickboxing.

Pe podiumul Mondialului din Macedonia a urcat și Denis Apăvăloaie care a concurat în concursul luptătorilor cu greutatea până la 81 de kilograme. El a obținut bronzul, poziționându-se în urma ucraineanului Dmitro Kirpan și a lui Yordan Yankov din Bulgaria.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite