Iurie Leancă, după numirea lui Ruslan Codreanu în funcţia de viceprimar: Chişinăul a obţinut o nouă şansă pentru modernizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Vicepreşedintele Parlamentului Iurie Leancă se arată optimist în ceea ce priveşte soarta Chişinăului, după numirea în funcţie luni, 6 noiembrie, a viceprimarului Ruslan Codreanu. Liderul PPEM condiseră că acest fapt este „o nouă şansă pentru modernizare” a Capitalei.

„Îl felicit pe colegul meu Ruslan Codreanu cu prilejul preluării mandatului de viceprimar. Sunt sigur că din această poziţie va reuşi ceea ce şi-a propus alături de echipa PPEM din Consiliul Municipal Chişinău: modernizarea primăriei, crearea ghişeului unic, lupta împotriva corupţiei din cadrul instituţiei sau ticketarea electronică în transportul public”, a subliniat Iurie Leancă într-o postare pe Facebook.

El a mai spus că îl va sprijini pe Codreanu în toate demersurile sale ce vor avea la bază interesul chişinăuienilor: „şi îi doresc ca acest început să fie unul de bun augur în administrarea Capitalei”.

Fostul director al companiei Gas Natural Fenosa, Silvia Radu, şi consilierul municipal al PPEM Ruslan Codreanu au fost numiţi luni, 6 noiembrie, în calitate de viceprimari ai municipiului Chişinău de către primarul general interimar al Capitalei, Nistor Grozavu. După ce a semnat dispoziţiile respective, Grozavu a anunţat că se retrage din funcţia de primar general interimar, aceasta fiind preluată de către Silvia Radu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite