Ion Sturza se va întâlni cu Mihai Ghimpu şi grupul Leancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Sturza, premierul desemnat al Republicii Moldova. FOTO: Arhiva Adevărul
Ion Sturza, premierul desemnat al Republicii Moldova. FOTO: Arhiva Adevărul

Premierul desemnat al Republicii Moldova, Ion Sturza, continuă consultările cu fracţiunile parlamentare. Acesta se va întâlni astăzi cu reprezentanţii grupului Leancă şi cu liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu. Sturza a anunţat despre acest lucru pe contul său de pe reţeaua de socializare Facebook.

Întâlnirea premierului desemnat cu grupul Leancă va avea loc la ora 15:00 la sediul Partidului Popular European din Moldova iar cea cu Mihai Ghimpu – la ora 17:00.

Ion Sturza a anunţat că tot astăzi va avea întrevederi cu mai mulţi ambasadorii acreditaţi în Republica Moldova şi cu reprezentanţi ai Băncii Mondiale la Chişinău şi cu cei ai Fondului Monetar Internaţional (FMI). Totodată, în această seară, el va apărea într-o emisiune în direct de la postul public de televiziune la ora 19:55.

Amintim că marţi, Ion Sturza a avut consultări cu liberal-democraţii, apreciind discuţiile ca fiind „mai mult pozitive decât negative”.

Precizăm că în cadrul unui interviu pentru Adevărul Moldova, liderul interimar al PLDM, Valeriu Streleţ, a declarat că susţine candidatura lui Ion Sturza la şefia Guvernului, dar nu crede că aceasta va fi susţinută în Parlament.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite