Ion Lupu şi-a dat demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Lupu, şeful de la Moldsilva, si-a dat astăzi demisia la cererea Biroului Politic al Partidului Liberal. Informaţia a fost confirmată chiar de Ion Lupu.

Mihai Ghimpu, preşedintele PL, a declarat azi dimineaţă, înaintea şedinţei membrilor AIE, că va cere demisia şefului Moldsilva, Ion Lupu. Liberalul mai susţine că trebuie să-şi dea demisia toate persoanele cu funcţii importante care au participat la vânătoarea din Pădurea Domnească.

Directorul Moldsiva a declarat că nu se consideră vinovat de tăinuirea incidentului din Pădurea Domnească şi declară că el a informat toate organele abilitate. Totuşi, funcţionarul recunoaşte că a greşit atunci când nu a informat şi conducerea Partidului Liberal, care l-a înaintat în această funcţie, notează unimedia.md.

„Socot că am gestionat corect acest caz din punct  de vedere profesional. Eu am anunţat conform instrucţiunii toate organele puterii statului: procuratură, poliţie şi medicină. Asta a fost datoria mea în calitate de director Moldsilva. Menţioneaz încă o dată că toţi lucrătorii Agenţiei Moldsilva au fost corecţi. În acelaşi timp, recunosc că a fost o colaborare defectuoasă cu conducerea partidului. Îmi pare foarte rău, dar respect decizia Biroului politic al partidului”, a spus Lupu, după ce a aflat decizia PL de a-l demite.

Azi a demesionat şi procurorul general, Valeriu Zubco.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite