Ion Diacov, atac dur la Dumitru Robu după ce procurorul a cerut ridicarea imunităţii deputatei Marina Tauber: Îmi este ruşine că acest personaj îmi este coleg de breaslă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Diacov, ex-procuror
Ion Diacov, ex-procuror

Fostul procuror al municipiului Chişinău Ion Diacov l-a atacat dur pe procurorul general interimar, Dumitru Robu, după ce acesta a cerut joi, 21 iulie, ridicarea imunităţii parlamentare a deputatei Marina Tauber. Ion Diacov a sugerat că Dumitru Robu execută o comandă politică.

„De râsul găinilor. Îmi este ruşine să recunosc că acest personaj îmi este coleg de breaslă. Ruşine naţională! Joacă ca ariciul când îi baţi într-o căldare goală”, a scris Ion Diacov pe Facebook.

Amintim că joi, 21 iulie, la solicitarea procurorului general interimar, Dumitru Robu, Parlamentul i-a ridicat din nou imunitatea deputatei Partidului Şor, Marina Tauber. 

În demersul procurorului general s-au invocat articole din Codul Penal, în speţă „falsificarea rapoartelor privind gestiunea financiară a grupurilor de iniţiativă şi a partidelor politice şi/sau a rapoartelor privind finanţarea campaniilor electorale” şi „acceptarea cu bună ştiinţă a finanţării partidului politic, a grupului de iniţiativă sau a concurentului electoral din partea unui grup criminal organizat sau a unei organizaţii (asociaţii) criminale”.

Deputata Marina Tauber a venit cu o reacţie pe pagina sa de Facebook.

„Puterea este în agonie, mai ales după ce au văzut rezultatele sondajelor din ultima vreme, care arată că şi-au pierdut jumătate de electorat. Ei văd că PAS scade în sondaje, iar Partidul ŞOR creşte. Şi asta îi face să înnebunească. Iată cum arată justiţia „independentă” din ţara noastră şi „vremurile bune” promise de PAS. Toate aceste fapte nu vor rămâne nepedepsite, iar istoria recentă a Republicii Moldova arată că toţi cei care au pornit dosare politice la comandă au ajuns la puşcărie”, a scris deputata.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite