Ion Ceban solicită demisia pretorului din sectorul Botanica: „Aşa lucrurile nu mai pot continua”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În imagine pretorul sectorului Botanica alături de Ion Ceban.
În imagine pretorul sectorului Botanica alături de Ion Ceban.

Primarul Ion Ceban a solicitat joi, 29 octombrie, demisia şefului Preturii Botanica, Boris Prepeliţă, subliniind că „aşa lucrurile nu mai pot continua”. Potrivit edilului, în sectorul Botanica „e un haos total şi o mizerie, ce depăşeşte limitele bunului simţ”.

„Într-o vizită inopinată am constat, astăzi, ineficienţa conducerii Preturii Botanica, chiar dacă au fost multe avertismente anterior. Am cerut domnului Prepeliţă ca până diseară să prezinte cererea de demisie”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

Ion Ceban a comunicat că până la numirea noului pretor, interimatul funcţie va fi ocupat de Diana Guba consilier în cabinet, care face parte din echipa primarului, la Primăria Chişinău.

„Botanica este cel mai mare sector din mun. Chişinău. Au fost multe tentative să acordăm încredere Preturii Botanica, însă din păcate, pe unde s-a făcut, pe unde s-a trecut de mântuială. Concluziile sunt nesatisfăcătoare. Sunt mişcări, după ce am fost ultima dată în control inopinat, ce ţine de salubrizare, bannere, dar în continuare în sector este murdar, iar acest lucru nu mai poate continua. Am solicitat ca în termen de maxim 10 zile să îmi fie prezentată lista proiectelor ce trebuie de realizat pe următorii ani”, a afirmat Ceban.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite