Ion Ceban, despre Dorin Chirtoacă: Cetăţeanul acesta trebuie fugărit cu şuturi în fund de la Primărie! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul socialist Ion Ceban a declarat joi, 20 octombrie, că primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, trebuie fugărit din primărie cu şuturi în fund. Ceban este nemulţumit de starea în care se afla Capitala, în mod special de ambuteiajele create în urma reparării drumurilor, dar şi de faptul că liberalii nu vin la şedinţele CMC, fapt ce face imposibil organizarea acestora şi soluţionarea problemelor oraşului.

„Haos, iresponsabilitate şi lipsă de respect faţă de cetăţeni. Eu astăzi, probabil pentru prima dată am făcut trei kilometri în două ore. Mie mi se pare acest lucru oribil”, afirmă socialistul.

Consilierii PSRM au venit la o nouă şedinţă a CMC, însă au fost prezenţi doar ei, neafiliaţii şi comuniştii.

„Săptămâni la rând şi luni la rând primarul nu se prezintă la serviciu, astăzi tot nu este. În general în Primărie bate vântul, dar şi în direcţiile primăriei”, a menţionat Ceban.

Ion Ceban a adăugat că a dorit ca în cadrul şedinţei să fie executat proiectul bugetului pentru 2017, dar şi situaţia drumurilor din Chişinău. În opinia lui, în 3-4 săptămâni din cauza condiţiilor climaterice acestea nu vor mai putea fi reparate, totodată starea lor actuală nu permite circulaţia rutieră.

„Oraşul nu este pregătit pentru iarnă, de la compensaţiile la căldură care trebuiesc majorate, până la starea blocurilor, reţelelor, starea întreprinderilor municipale. Aceste lucruri urma să le dezbatem”, a conchis membrul PSRM.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite