INCREDIBIL Un fost vameş transnistrean este noul şef al Publika TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Ţâra nu mai figurează în documentele fiscale în calitate de director al postului de televiziune Publika TV. Mai mult! Pachetul de acţiuni al companiei Ştiri Media Grup a ajuns în mâinile unei companii din Noua Zeelandă - Rochdoile International Limited, anunţă Adriana Zbigli pe vox.publika.md.

Răsturnare de situaţie în administraţia şi structura de acţionariat a companiei Ştiri Media Grup, proprietarul postului de televiziune Publika TV.

Astfel datele oficiale de la Fisc arată că Știri Media Grup, are un nou director - Anatoli Zoşciuc, fost pompier şi vameş în Transnistria.
Mai mult! Adriana Zbigli, angajata unei companii de PR scrie pe blogul său că Ştiri Media Grup, a vândut postul de televiziune Publika unei companii din Noua Zeelandă - Rochdoile International Limited, care a devenit acționar majoritar.

Aceasta nu este prima schimbare de proprietar la Publika TV.
În luna mai 2011, acţionar majoritar era compania BLUELINK COMUNICAZIONE (CYPRIUS) LIMITED, care avea 98,99% de acţiuni, iar Dumitru Ţâra 1,01%. Din iunie 2011, figura ca acţionar doar Dumitru Ţâra, cu o cotă de 100%.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite