Incendiu la Botanica: trei persoane au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu s-a produs în această dimineaţă, 30 mai, într-un bloc locativ din strada Zelinski, sectorul Botanica al capitalei. Flăcările au izbucnit într-un apartament de la parter. Trei persoane au fost transportate la spital, transmite IPN.

Potrivit Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, incendiul a izbucnit aproape de ora 07.00. Sosiţi la faţa locului, pompierii au evacuat trei persoane din apartament, doi bărbaţi şi o femeie cu vârstele de 31, 38 şi 59 de ani. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute, focul mistuind bunurile materiale dintr-o cameră cu suprafaţa de 12 metri pătraţi.

Centrul Naţional de Asistenţă Medicală Urgentă Prespitalicească precizează că două dintre persoanele evacuate au suferit arsuri grave ale corpului, iar o persoană s-a intoxicat cu fum. Medicii le-au acordat asistenţă medicală de urgenţă şi i-au transportat la spital.

De asemenea, în timpul misiunii de serviciu, un angajat al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale a primit arsuri la degetele mâinii stângi, fiindu-i acordat ajutor medical la faţa locului.

Circumstanţele şi cauza incendiului urmează să fie investigate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite