Incendiu de la Stadionul Republican, lichidat de pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO dse.md
FOTO dse.md

Un incendiu de proporţii a izbucnit în dimineaţa zilei de luni, 24 iulie, pe teritoriul fostului Stadion Republican, transformat în depozit de crengi în urma ninsorilor abundente din aprilie, când autorităţile au decis să depoziteze copacii căzuţi în acel loc.

UPDATE 12.30 Potrivit IPN, incendiul a fost lichidat aproape de ora 10.00, fără să mai existe risc de extindere a focului. Suprafaţa afectată a fost estimată la aproape de 6 mii metri pătraţi.

Apelul la Serviciul 901 a fost recepţionat la ora 04.30. La faţa locului, conform numărului sporit de intervenţie au fost îndreptate 16 autospeciale de intervenţie cu un efectiv de peste 80 de persoane. 

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului au fost formate patru sectoare de luptă, iar datorită intervenţiei eficiente focul este ţinu sub control. Potrivit datelor operative ale Serviciului Situaţii Excepţionale nu au fost înregistrate victime. 

DSE informează că întreaga garnizoană a Serviciului Salvatori şi Pompieri este ridicată în regim de alertă. 

Amintim că un incendiu de proporţii similar a izbucnit şi în noaptea de 10 iulie, la o gunoişte cu crengi şi frunze depozitate în sectorul Buiucani din Chişinău. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite