Imagini îngrozitoare din Vietnam. Pisicile negre sunt sacrificate şi fierte, iar lichidul obţinut este considerat remediu împotriva COVID-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO SWNS
FOTO SWNS

Un fenomen îngrozitor a luat amploare în aceste zile în Vietnam. Pisicile negre sunt ucise, li se jupoaie pielea, apoi sunt fierte. Lichidul obţinut în urma acestui proces este considerat ca fiind un remediu împotriva noului coronavirus.

Acest fenomen a început odată cu răspândirea unor ştiri false, potrivit cărora, în aşa fel pot fi tratate persoanele infectate cu COVID-19, dar şi cele care vor să se protejeze de contaminare, scrie The Sun

Au fost suprinse imagini în care părinţii i-au dat bebeluşului să bea lichidul obţinut ca urmare a sacrificării şi fierberii de pisici. Totodată, au apărut şi vânzări online cu acest lichid. 

„Nu există nicio dovadă că cei care consumă carne de pisici se vindecă de coronavirus. Chiar dacă ar fi existat aşa dovezi, acest tratament inuman este de o cruzime inacceptabilă”, a declarat Julia de Cadenet, reprezentanta unei organizaţii de protecţie a animalelor.

În ultima perioadă, în Vietnam au crescut vânzările de pisici şi câini, după ce unii medici au afirmat că, dacă oamenii consumă carnea acestor animale, vor fi protejaţi de COVID-19.

x
x
x
Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite