Igor Dodon: Socialiştii au şansa istorică să câştige Primăria Chişinăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul socialiştilor, Ion Ceban, are şansa istorică de a câştiga Primăria municipiului Chişinău la alegerile locale noi. Acest lucru s-ar putea datora inclusiv faptului că nu există unitate între reprezentanţii eşichierului politic de dreapta, a declarat preşedintele Igor Dodon în cadrul emisiunii „Glavnîi vopros” de la NTV Moldova, transmite IPN.

Igor Dodon consideră că reprezentantul socialiştilor va accede în turul doi şi are mari şanse să câştige Primăria. În opinia lui, acum se dă lupta principală între alţi candidaţi pentru a ajunte în turul doi cu Ion Ceban. Preşedintele consideră că anul curent reprezentanţii dreptei au şanse mai mici să obţină Primăria pentru că nu există o poziţie unică aşa cum a existat la scrutinele anterioare.

Potrivit lui, alegerile locale noi înseamnă o pregătire pentru scrutinul parlamentar din această toamnă. Chiar şi partidele mici îşi pot asigura locuri în următorul Parlament. „Cei care vor accede în turul doi, deja vor putea fi consideraţi învingători”, a afirmat şeful statului.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite