Grigore Novac, despre conflictul cu Mihai Popşoi: Este josnic să ataci familia cuiva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO TV8
FOTO TV8

Deputatul socialist Grigore Novac a venit cu o reacţie după ce l-a lovit pe deputatul PAS Mihai Popşoi, în pauza emisiunii „Cutia neagră” de la TV8. Acesta susţine că este „o fire paşnică” şi că, de obicei, evită orice conflict fizic.

„Cred că orice divergenţă trebuie să fie soluţionată prin discuţie. Însă, pentru mine, la fel ca şi pentru marea majoritate a bărbaţilor din ţara noastră, familia este un lucru sfînt. Este josnic să ataci familia cuiva. Iar în politică se trece la atacuri la persoană, ori, şi mai urît, la atacarea familiei doar atunci cînd nu mai au argumente în polemică”, a scris Grigore Novac pe Facebook.

Deputatul socialist a afirmat că situaţia de aseară este una regretabilă. 

„Dar regretul este legat de faptul că, cel care se crede politician cu valori şi principii europene, atacă în cel mai murdar mod familia, atacă un lucru sfînt. În locul meu, ce ar fi făcut alţi bărbaţi, familia cărora ar fi fost atacată mîrşav”, a mai sous Novac.

Deputatul socialist Grigore Novac şi-a ieşit din fire şi a sărit la bătaie la vicepreşedintele Parlamentului, deputatul PAS Mihai Popşoi, în timpul pauzei de la emisiunea „Cutia neagră” de la TV8.

Telespectatorii nu au putut vedea bătaia dintre deputaţi, însă moderatoarea emisiunii, Mariana Raţă, a făcut public acest incident, imediat după pauză.

„Vă pare rău că l-aţi lovit pe domnul Popşoi?”, l-a întrebat Mariana Raţă pe Grigore Novac.

Socialistul răspuns: „Nu”.  „Credeţi că e demn de comportamentul unui deputat?”, a întrebat Raţă. „Nu e demn de comportamentul unui deputat să atace membrii familiei, să atace mama, sora, fratele”, a afirmat Novac.

„Palme au fost date şi dintr-o parte şi din alta”, a adăugat Mariana Raţă.

Grigore Novac l-a agresat pe Mihai Popşoi după ce ultimul i-ar fi reproşat că s-a căsătorit fictiv pentru a obţine un lot de pământ în comuna Stăuceni. 

„La Stăuceni ai furat teren prin căsătorie fictivă”, a declarat Mihai Popşoi. În replică, Novac a afirmat: „Mihai, ori eşti tâmpit de cap, ori eşti prost”.

Mihai Popşoi a anunţat că va scrie o plângere la Poliţie pe acest caz. 

Într-o postare pe Facebook, deputatul PAS Sergiu Litvinenco a scris că „Grigore Novac trebuie interzis în studiourile TV. Omului când îi spui adevărul în faţă că s-a căsătorit fictiv petru nişte terenuri la Stăuceni, îi sare gandra şi devine inadecvat. Astăzi a sărit la bătaie la colegul meu Mihai Popşoi”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite