Gheorghe Brega se apără: „Nu eu am bătut-o pe asistenta medicală, ci soţul ei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi recunoaşte că a avut un conflict, cu asistenta medicală Efrosinia Boboc, deputatul liberal Gheorghe Brega susţine că nu a lovit-o.

„Sunt nişte miciuni gogonate“, aşa a reacţionat deputatul la dezvălurile asistentei care ar fi fost agresată în 1994 de medicul urolog, publicate astăzi de „Adevărul“.

Chiar dacă afirmă că şi-a amintit de femeie abia după ce i-a văzut poza, liberalul a povestit cu lux de amănunte pentru Pro TV un incident care a avut loc acum 19 ani.

„Eu eram în biroul meu şi a venit asistenta să mă cheme în sala de operaţie deoarece pacientul avea o hemoragie mare şi o să-l pierdem. Am intrat în ascensor cu asistenta mediacală. În timpul ăsta a intrat şi Efrosinia Boboc şi a apăsat la unu, noi eram la şase. Eu i-am spus: «Fată dragă, aşteaptă oleacă pentru că eu am o urgenţă». Nu am atins-o şi mai mult nu i-am spus nimic. Asistenta medicală, Galina, poate să confirme“, a precizat Brega.

El susţine că, de fapt, femeia ar fi fost bătută în aceeaşi seară de către soţul său.

„Ea trăia în căminul spitalului şi băieţii de acolo mi-au spus că ea toata ziua a lucrat, totul a fost bine. Mai multe fete de la noi care trăiau în caminul acela mi-au spus că în acea seară a bătut-o bărbatul pentru că ea oleacă îi dădea cu pileala. A doua zi a venit bărbatul ei şi mi-a cerut bani să o trateze pentru că eu am bătut-o. Eu i-am spus ca nu am bătut pe nimeni. Sunt martori care pot să confirme“, a menţionat deputatul, care se declară victima unei răzbunări a companiei Balkan Farmaceutics.

Precizăm că l-am contactat ieri pe Gheorghe Brega pentru a-i cere opinia, el însă ne-a trimis la culcare şi a închis telefonul. Săptămâna trecută, medicul spunea că nu a lovit în viaţa lui o femeie.  

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite