Gabi Balint „Moldovenii trebuie antrenaţi de moldoveni“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
EDUARD BÂZGU Gabi Balint îl vrea pe Testimiţanu la naţionala Moldovei
EDUARD BÂZGU Gabi Balint îl vrea pe Testimiţanu la naţionala Moldovei

Fostul antrenor al selecţionatei fotbalistice de seniori a Republicii Moldova spune că nu a vrut să semneze prelungirea contractului cu federaţia de fotbal de la Chişinău.

Într-un interviu acordat pentru Radio GSP din România, el a recomandat forului moldovenesc de profil ca să nu mai apeleze la antrenori străini. „Eu le-am recomandat să pună un antrenor de-al lor, poate chiar pe secundul Ion Testimiţanu, pe care l-am avut eu. Este foarte serios, dar eu cred că e mult mai bine să fie un antrenor de-al lor decât altul, adus de pe nu ştiu unde“, a spus Gabi Balint.

Gabi Balint nu s-a mai înţeles cu moldovenii

Cu referire la viitorul său loc de muncă, tehnicianul a spus că nu va alege orice doar de dragul de a antrena. „Am văzut multe cazuri cînd antrenori au decis să antreneze şi au fost demişi de nu ştiu cîte ori în decursul unui an. Vreau performanţă şi să am o relaţie bună cu conducătorii clubului respectiv“, a spus antrenorul.

Tehnicianul Gabi Balint (48 de ani) nu şi-a prelungit contractul de selecţioner al naţionalei Rebublicii Moldova, a anunţat, luni, Federaţia Moldovenească de Fotbal, într-un comunicat postat pe site-ul său oficial.

Citeşte aici poziţia Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal cu referire la despărţirea de Gabi Balint

Republica Moldova


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri