FOTO Două automobile ce aparţin unui agricultor care protestează în centrul Chişinăului au fost incendiate. Deputat: „Revenim la practica anulor '90”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două autovehicule ce aparţin lui Mihail Bobicov, un antreprenor din Căuşeni care în aceste zile protestează în faţa Guvernului şi în faţa Parlamentului, au fost incendiate noaptea trecută. Anunţul a fost făcut de către deputatul PAS Sergiu Litvinenco.

Sergiu Litvinenco a accentuat că Mihail Bobicov este „unul dintre persoanele care este în primele rânduri la protestul agricultorilor.” 

„Nu cred că totul ar fi o întâmplare şi nu ar avea scopul intimidării. Pe de altă parte, se pare că revenim la practica anilor 90 când raketul şi bandiţii dădeau foc la case şi maşini şi umblau cu fierul de călcat pentru a-şi impune opiniile”, a scris Sergiu Litvinenco pe Facebook.

Deputatul a anunţat că va cere o anchetă obiectivă şi rapidă cu privire la acest caz. El a mai adăugat că momentul incendiului a fost surprins de camerele video din preajmă.

Amintim că în aceste zile, la Chişinău, zeci de agricultori protestează în faţa Guvernului şi a Parlamentului. Manifestanţii au adus cu ei şi tractoarele. Aceştia cer demisia Guvernului şi organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Totodată, ei solicită subvenţii mai mari din partea statutului după ce au avut de suferit în contextul secetei din acest an.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite