Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Vlad Filat, divorţează din închisoare de Angela Gonţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO sursa: unimedia.md
FOTO sursa: unimedia.md

Fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, a anunţat pe pagina sa de Facebook că divorţează de soţia sa, jurnalista Angela Gonţa.

„Pentru a evita speculaţiile la acest subiect, precizez că decizia de a divorţa de Angela Gonţa îmi aparţine în totalitate. Este o decizie extrem de dureroasă pentru mine, dar cred că este cea mai corectă. Vreau să-i cer scuze public Angelei pentru mizeriile mediatice la care a fost supusă în toată această perioadă de către presa de buzunar, mizerii care cu siguranţă vor continua, pentru că ei, ca nişte laşi, au decis să lupte nu doar cu mine, dar şi cu familia mea. Îi mulţumesc Angelei că este în continuare alături de mine într-un moment atât de complicat”, a scris Vlad Filat.

Ex-premierul a fost lipsit de imunitate parlamentară şi reţinut pe 15 octombrie 2015. În ziua de luni, 27 iunie, Vlad Filat a fost condamnat de magistraţi, la 9 ani de închisoare, în timp ce, procurorii au cerut 19 ani de detenţie. Fostul premier este învinuit de trafic de influenţă şi corupere pasivă. Vlad Filat pledează nevinovat, iar sentinţa sa este cu drept de apel.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite