FC Sheriff, Milsami şi Petrocub vor juca în turul doi preliminar al cupelor europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul Zimbru.
Stadionul Zimbru.

Sheriff Tiraspol, Milsami Orhei şi Petrocub Hînceşti şi-au învins adversarele şi vor juca în turul doi preliminar al cupelor europene. Sfântul Gheorghe Suruceni a cedat  în meciul cu slovenii de la Mura şi părăseşte Europa Conference League, se menţionează într-un comunicat de presă al Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, citat de IPN.

Sheriff Tiraspol a învins-o pe echipa din Bosnia şi Herţegovina, HŠK Zrinjski Mostar, cu scorul 1-0. Campioana Moldovei va juca, în turul doi preliminar, cu echipa Maribor din Slovenia. Partida tur va avea loc în deplasare pe 20 iulie, iar returul este programat pentru 26 iulie, pe stadionul Zimbru din Chişinău.

Petrocub Hînceşti a învins Floriana, Malta, cu scorul general 1-0 şi va întâlni, în turul secund preliminar, albanezii de la Laçi. Vicecampioana Moldovei va disputa meciul tur în data de 21 iulie, pe stadionul Zimbru, în timp ce returul este programat peste o săptămână în deplasare.

Milsami Orhei a învins FK Panevėžys, Lituania, cu scorul general 2-0. Orheienii vor întâlni echipa KuPS Kuopio din Finlanda. Partida tur va avea loc în deplasare, pe 21 iulie, iar returul este programat peste o săptămână la Orhei.

Anterior, Comitetul Executiv al Uniunii Asociaţiilor Europene de Fotbal a anunţat că oraşul Tiraspol nu va putea găzdui meciurile din competiţiile UEFA din cauza escaladării conflictului militar care a culminat cu invadarea teritoriului ucrainean de către armata rusă. La sfârşitul lunii iunie, s-a constatat că arena din capitală respectă toate reglementările UEFA aplicabile pentru meciurile de acasă ale tiraspolenilor în competiţiile intercluburi UEFA.

În regiunea transnistreană staţionează ilegal trupe militare ale Federaţiei Ruse, contrar voinţei Republicii Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite