Evghenii Şevciuk se află pe malul drept al Republicii Moldova. Fostul lider de la Tiraspol ar fi părăsit regiunea transnistreană pentru a nu fi asasinat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul lider separatist de la Tiraspol, Evghenii Şevciuk, învinuit de procuratura din regiune de furt din banii publici în proporţii deosebit de mari, respinge informaţia că ar fi părăsit malul stâng al Nistrului pe o barcă, aşa cum se zvonea în presă. Potrivit lui Şevciuk, persoane influente din mediul de afaceri de la Tirapol i-ar fi comandat omorul, el fiind nevoit să se deplaseze în direcţia Chişinău cu un taxi.

Într-o postare pe Facebook de joi, 29 iunie, Şevciuk, susţine că în ziua de 27 iunie, când se deplasa către oraşul Râbniţa dinspre Tiraspol, a observat căteva maşini care îl urmăreau. El ar fi reuşit să afle că automobilele aparţin serviciului de securitate al companiei Sheriff. 

Mai mult, Şevciuk a precizat că a fost informat că ar urma să fie asasinat la comanda lui Victor Guşan, proprietarul holdingului Sheriff.

„Ştiind despre posibilităţile reale ale acestui cetăţean şi influenţa sa asupra puterii de la Tiraspol, am urcat într-un taxi şi m-am îndreptat în direcţia Moldovei, pentru a scăpa de urmărirea serviciului de securitate”, a adăugat Evghenii Şevciuk.

El a dat asigurări că va veni pe parcurs cu mai multe argumente ce ar demonstra absurditatea dosarului în care este învinuit.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite