După ce a promis investiţii de milioane de euro la Rapid Ghidghici, afaceristul italian Pietro Belardelli a cumpărat un alt club de fotbal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Costuleni va avea antrenor italian şi va deveni FC Chişinău
FC Costuleni va avea antrenor italian şi va deveni FC Chişinău

Pietro Belardelli, un businessman controversat acuzat de fraude şi evaziuni în Italia, a renunţat la echipa din Ghidighici, unde promisese trei luni în urmă investiţii de milioane de euro

Afaceristul a cumpărat echipa FC Costuleni pentru un leu. Pietro Belardelli a anunţat că efectuat tranzacţia cu fostul proprietar al echipei de la Ungheni, Iurie Chirinciuc în numai o două zile.

"Am achitat o sumă simbolică de un leu, dar voi investi câteva milioane de euro. În scurt timp la club va veni un antrenor italian, care va aduce şi jucători italieni“, a declarat Belardelli.

Acesta a mai menţionat că din sezonul viitor FC Costuleni, care în campionatul precedent a ocupat locul opt în clasamentul Diviziei Naţionale, va deveni FC Chişinău şi va juca meciurile de acasă pe stadionul Zimbru.

În acelaşi timp el nu spune nimic despre motivele renunţării la echipa FC Rapid din Ghidighici.

Victor Ostap, patronul grupării din Ghidighici susţine că Belardelli a avut un comportament "straniu“ şi în plus a refuzat să semneze vre-un document prin care s-ar angaja să facă vreo investiţie în echipă. Ostap se teme de faptul că în urma lui Belardelli să nu rămână datorii, mai ales că a adus la club jucători cărora le-a promis salarii de mii de dolari, dar nu ia plătit în cele trei luni de aflare la cârmă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite