Dublul asasinat de la Durleşti: poliţia efectuează percheziţii în casa unui activist PCRM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Olga Câşlaru şi Ilie Racu au fost găsiţi morţi pe un câmp lângă Chişinău FOTO: Adevărul
Olga Câşlaru şi Ilie Racu au fost găsiţi morţi pe un câmp lângă Chişinău FOTO: Adevărul

Domiciliul activistului PCRM Mihail Amberg este percheziţionat de poliţie mai bine de şapte ore, în legătură cu dublul omor de la Durleşti din 1 aprilie 2011, anunţă publika.md.

Potrivit sursei, în casa bărbatului, situată în sectorul Ciocana al Capitalei, au fost depistate mai multe arme, însă nu se cunoaşte dacă acestea sunt deţinute legal.

Percheziţia durează deja mai mult de şapte ore, iar la faţa locului au venit mai mulţi deputaţi comunişti care au declarat că ar fi vorba de o răfuială politică. Deputaţii au prezentat poliţiei şi permisele de portarmă pe care le-ar deţine Amberg.

Bărbatul învinuit de asasinarea tinerilor îndrăgostiţi de la Durleşti, la libertate

La începutul lunii aprilie 2011, Olga Câşlaru (15 ani) şi iubitul ei, Ilie Racu (18 ani), ambii elevi la Liceul „Hyperion" din Durleşti, au fost găsiţi morţi: fata cu o împuşcătură în ceafă, iar tânărul, cu un glonţ în cap şi celălalt în torace. Corpul fetei, dezbrăcată pe jumătate, a fost găsit în maşină. Cel al băiatului era băgat în portbagajul BMW-ului care-i aparţinea.

Operaţiune fără precedent în căutarea asasinului celor doi îndrăgostiţi de la Durleşti. Poliţia cere ajutorul populaţiei

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite