Dorin Chirtoacă cere excluderea lui Ion Ceban din alegerile din Chişinău. Ce încălcări ar fi comis socialistul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Candidatul PL la funcţia de primar de Chişinău, Dorin Chirtoacă, a anunţat că formaţiunea sa va pregăti o contestaţie către CEC, prin care va solicita excluderea din alegeri a candidatului socialiştilor, Ion Ceban, pentru încălcarea legislaţiei electorale.

„Duminică, la Cruzeşti, Ceban, deschis, în faţa tuturor, a dat 1.000 de euro în biserică candidatului PSRM, Nicon Scurtu, iar acesta i-a transmis preotului. Oamenii prezenţi în biserică pot confirma. Oferirea de bani în campanie este interzisă. Ieri, la Coloniţa şi Cruzeşti, Ceban deja asfaltează străzi, din banii Primăriei Chişinău, ceea ce se înscrie la folosirea resurselor administrative”, a scris Dorin Chirtoacă pe pagina sa de Facebook.

O altă încălcare comisă de Ceban, în opinia lui Chirtoacă, ar fi fost comisă la Codru, când socialistul ar fi testat troleibuze pe baterii, proiect ce ar fi fost lansat de Dorin Chirtoacă, în anul 2015.

„Ei pe atunci promiteau troleibuze Skoda, de 90.000 de euro, care aşa şi nu am mai aparut. Cât de cinic şi făţarnici trebuie să fiim, nu numai în calitate de candidat, dar şi ca om?”, a mai spus Chirtoacă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite