Dodon a plecat pe Muntele Athos: „Avem nevoie mai mult ca oricând de binecuvântarea călugărilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Igor Dodon presedinte.md

Igor Dodon a anunţat vineri, 28 august, că pleacă în Grecia, pe Muntele Athos, pentru că acum „avem nevoie mai mult ca oricând de binecuvântarea călugărilor”. Şeful statului a spus că se va ruga „pentru poporul nostru, pentru o Moldovă care să trăiască în pace şi unitate”.

„Am trecut si trecem prin provocari foarte puternice în acest an, de aceea avem nevoie mai mult ca oricând de binecuvântarea călugărilor pe care urmeaza sa-i întâlnesc la mănăstirile ctitorite de cei mai renumiţi voievozi moldoveni. Luna septembrie vine cu noi încercări pentru poporul nostru, începe şcoala în condiţii de pandemie, se reiau o serie de alte activităţi, avem încă un drum greu de parcurs prin această pandemie care afectează întreaga lume, de aceea vă îndemn pe toţi cei care puteţi să petreceţi aceste zile de sărbătoare în linişte sufletească şi rugaciune, să transmiteţi gânduri bune către apropiaţi, către ţară, să ne cultivăm încrederea că vom trece cu bine şi de aceste vremuri complicate”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Dodon a transmis „un gând bun şi celor care se află în opoziţie politică”.

„Dacă vor încerca să facă şi din asta un motiv de luptă electorală cu preşedintele, le recomand să nu-şi ia măcar păcatul acesta pe cap, au destule. Le doresc şi lor, şi nouă tuturor cumpătare şi bune intenţii în relaţiile cu ceilalţi”, a mai spus preşedintele.

Republica MoldovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite