Doar două persoane şi-au depus dosarele pentru funcţiile vacante de la CNA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Funcţiile vacante de la Centrul Naţional Anticorupţie pentru care s-a anunţat concurs public nu sunt solicitate. Deş anunţul a fost publicat acum două săptămâni, doar două persoane care deţin deja funcţii în cadrul instituţiei reformate şi-au depus dosarele.

Doar doi candidaţi şi-au depus dosarele pentru ocuparea funcţiilor vacante de şef al direcţiilor teritoriale Nord şi Sud ale Centrului Naţional Anticorupţie. Cei doi aspiranţi la funcţiile menţionate sunt actualul şef al direcţiei Sud, Silviu Tănase, şi directorul-adjunct al direcţiei Nord, Marian Brânza.

CNA a finalizat perioada de evaluare a angajaţilor CCCEC, demarată la 20 noiembrie 2012. Astfel, din 509 de persoane, 336 au fost reangajate în diferite funcţii. Aceştia urmează să fie supuşi testării cu poligraful.

Pe 1 octombrie 2012, Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei a fost reorganizat în Centrul Naţional Anticorupţie, trecând sub control parlamentar. În urma reformei, competenţele de investigare a infracţiunilor economice au fost transmise altor instituţii de drept.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite