De miercuri, 6 iunie, învățăm să preparăm băuturi răcoritoare pe toate gusturile, cu un nou volum „Delicii în bucătărie“

0
0

Săptămâna viitoare te așteaptă un regal de fructe și senzații răcoritoare. Miercuri, 6 iunie, volumul „Sucuri şi cocktailuri din fructe" va fi distribuit cu ziarul „Adevărul", la preţul de 39 de lei.

Pentru că vara este la început, Editura Adevărul a pregătit un nou volum din colecţia „Delicii în bucătărie". Miercuri, ziarul nostru va fi însoţit de o carte bogat ilustrată, în care veţi găsi o mulţime de reţete de sucuri şi cocktailuri din fructe. Introducerea este, de fapt, o iniţiere în interesanta istorie a unor preparate precum sorbetul. Celor care îndrăgesc fructele şi vor să le consume altfel decât în prăjituri le stau la dispoziţie reţete numai bune de preparat în după-amiezele toride: sorbet de fragi şi mere, sorbet de struguri şi smochine.

De fapt, reţetele recomandate constituie un regal al fructelor: afine şi zmeură, smochine, struguri, dovleac şi multe altele. Diverse tipuri de frappé, cappuccino şi mocaccino vă aşteaptă să vă puneţi la încercare nu în primul rând priceperea, ci curiozitatea de a încerca lucruri noi.

În compania unor băuturi răcoritoare tradiţionale sau inovatoare, căldura este mai uşor de suportat. Un smoothie de pere, pepene galben şi vin spumant este ideal după-amiaza, ca şi un frappé de cocos cu perle de papaya sau un sorbet de afine şi zmeură. La masă, puteţi încerca oricând o spumă de iaurt pe piersici marinate, cu coacăze, sau un ştrudel lichid.

Cei dornici să experimenteze gusturi noi pot prepara un frappé de ciocolată cu ardei iute sau unul cu cartofi, şofran, ciocolată şi lichior de nuci verzi.

Dacă vrei să-ți faci un abonament la ziarul la „Adevărul Moldova" împreună cu Colecția de carte preferată, o poți face atât prin distribuitorii noștri, cât și direct, la redacția ziarului nostru. Te așteptăm!

Noul volum „Delicii în bucătărie. Sucuri și cocktailuri din fucte" apare cu ziarul „Adevărul Moldova" de miercuri, 6 iunie, la un preț special de numai 39 de lei.

Proiect susținut de Mezym forte.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova


Ultimele știri
Cele mai citite